maanantai 19. syyskuuta 2022

Äänestä illan elokuvaa!

Perinteiseen tapaan Nippori-päivän päättää ilmainen elokuva-esitys Nuokkarin alakerrassa klo 20 alkaen.

Nipporin instagramissa on käynnissä äänestys, jolla pääset vaikuttamaan mikä elokuva valkokankaalle tuodaan!


Vaihtoehtoina tarjoamme seuraavat loistavat elokuvat:

1. Kaguyan Tarina

Pieni tyttö löytyy bambunverson sisältä ja kasvaa erityslaatuiseksi nuoreksi naiseksi bambunleikkaajan ja tämän vaimon huomassa. Kaikki maaseudulta suureen kaupunkiin lumoutuvat tytöstä ja pian hänellä onkin viisi uljasta kosijaa. Tytön on kuitenkin kohdattava kohtalonsa.

2. your name.

Pitkästynyt pikkukaupungin tyttö Mitsuha uneksii elämästä komeana tokiolaispoikana. Eräänä aamuna Mitsuha tosiaan herää menevän Takin kehossa. Tokiolainen Taki herää samaan aikaan suloisena Mitsuhana. Totaalista ensihämmennystä seuraa innostus. Kumpikin pääsee tutkimaan… toista puolta itsessään. Taki ja Mitsuha oppivat jättämään viestejä toisilleen, toiselle minälleen. Mutta onko kosminen yhteys liian kaunis kestääkseen?

3. Weathering with You

Tokiossa on satanut taukoamatta jo kuukausia. Hodoka on karannut kotoaan, ja etsii paikkaansa Tokion kaduilla. Hodoka tapaa Hinan, tytön joka tuo auringon mukanaan. Romanssi yltyy ylimaallisiin mittoihin ja sininen taivas saa iloitsemaan elämästä – mutta mikä on luonnonvoimiin puuttumisen hinta?

4. Aya ja Noita

Nuori Aya asustelee lastenkodissa tuiki tietämättömänä oikean äitinsä maagisista voimista. Kodin lapset ja aikuiset tottelevat jostain syystä hänen kaikkia oikkujaan. Ayan elämä saa uuden käänteen, kun mystinen kaksikko adoptoi hänet luokseen.

 

Äänestyksen löydät siis Nipporin instagram-tililtä, elokuvaäänestyskuvan alta! Äänestysaikaa riittää Nipporin alkuun saakka.

Tervetuloa elokuvanäytöstä seuraamaan!