Tapahtumasta

Nippori on Porissa vuosittain syys-lokakuun vaiheessa järjestettävä anime- ja mangatapahtuma. Tapahtuma on pääsymaksuton ja ikärajaton.

Ensimmäinen Nippori-tapahtuma järjestettiin vuonna 2010. NIPPORI-tapahtuma on saanut alkunsa paikallisten nuorten aloitteesta.

Tapahtumajärjestäjien joukko vaihtelee hieman vuosittain, mutta pääasiallisesti tapahtumaa ovat olleet järjestämässä Porin kaupunginkirjasto, Porin nuorisotoimi, Lastenkulttuurikeskus Kruunupää sekä joukko vapaaehtoisia.

Tapahtuman historiasta voit lukea lisää täältä (linkki). 

Saavutettavuus ja esteettömyys

Nippori on kaikille avoin ja syrjinnästä vapaa tapahtuma. Tutustuthan järjestyssääntöihimme ja häirinnän vastaisiin ohjeistuksiimme.

Pääkirjasto

Pääkirjaston sisäänkäynti on esteetön (automaattisesti avautuva sähköovi, ei kynnyksiä). WC:t ja inva-WC/lastenhoitohuone löytyvät aulasta. Inva-WC avataan pyynnöstä asiakaspalvelupisteestä.
Kellarikerrokseen ja 2. kerrokseen pääsee hissillä aulasta. Pääkirjastossa on käytettävissä siirrettävä induktiosilmukka huonokuuloisia ja kuulovammaisia varten.

Porin Nuorisotalo

Nuorisotalolla ohjelmaa järjestetään 1. kerroksessa ja kellarikerroksessa. Rakennuksessa on sähköovi, ja kellarikerrokseen pääsee hissillä.
Kellarikerroksen Monttuun pääsee luiskaa pitkin.

 

Tapahtumapaikka

Nippori järjestetään kahdessa paikassa: Perjantaina Porin pääkirjastolla ja lauantaina Porin keskustan nuorisotalolla. Matkaa on noin kahden korttelin verran, ja molemmat tilat sijaitsevat Porin ydinkeskustassa, kivenheiton päässä kauppatorista.

Poriin pääsee helposti Tampereelta junalla. Busseja Poriin kulkee mm. Turusta, Raumalta ja Helsingistä.
Porin matkakeskukselta on lyhyt kävelymatka kirjastolle (1,5 km) ja nuokkarille (1,6 km).

Porin pääkirjasto

Gallen-Kallelankatu 12, 28101 Pori

Porin nuorisotalo

Isolinnankatu 12, 28100 Pori