maanantai 20. huhtikuuta 2015

Nipporin suunnittelusta toteutukseen vol. 1

Piti oikein laskea, monesko Nippori meillä on tänä vuonna tulossa.
Seitsemäs!!!
Vuodesta 2010 on tapahtumaa järjestetty, ekana vuonna kaksi tapahtumaa. Luulisi jo, että jonkinlainen rutiini homma olisi. Luulisi.

Nippori järjestetään nykyään siis kerran vuodessa, yleensä samana viikonloppuna. Tapahtuman jälkeen pidetään tietty jälkipuinti ja sen jälkeen kirjataan heti ylös, mitä seuraavalla kerralla olisi suunnitelmissa.

No ne suunnitelmat kyllä elää vuoden aikana, mutta heti seuraavan vuoden alussa aletaan miettiä käytännön juttuja. Lähdetään liikkeellen perusjutuista: paikka ja aika, sen jälkeen ohjelman sisältö ja aletaan kyseleen väkeä mukaan.

Tässä vaiheessa eli huhtikuun lopussa olemme päässeet siihen vaiheeseen, että ohjelman runko on suht kasassa, varmistuksia esiintyjiltä ym. odotellaan, apurahajuttuja selvitellään ja toivotaan, että kaikki suuniteltu onnistuu. Kokemuksesta voi sanoa, että yleensä joku viides varasuunnitelma otetaan käyttöön sit ko. aamuna.

Ennen kesälomia koitetaan sopia suurimmat jutut, koska kun elokuussa palaillaan lomilta, Nipporiin on enää kaksi kuukautta ja siinä vaiheessa toivotaan, että isoja säätöjä ei enää tarvisi.

Näillä mennään. Tämän vuoden Nipporista en tietenkään kerro vielä yhtään mitään. Mutta pistäkää kalenteriin jo merkintä lauantaille 3.10.2015 koska sillon se on!

Blogin avasi Arja-täti kirjastosta

Ei kommentteja: