sunnuntai 16. syyskuuta 2018

Taidekuja!

Nyt vuorossa taidekujalaisten esittely! Meillä on mukana 14 taiteilijaa yhdeksässä pöydässä, ja tässä suurin osa heistä on kertonut hieman itsestään:

Edea ja Carmeval
"Meidän pöydältä löytyy printtejä, charmeja, pinssejä sekä uutuuksena myös emalipinssejä sekä amigurumeja! Teemat pyörivät pelien ja animen ympärillä, mutta meiltä löytyy myös originaaleja! Tervetuloa :)
www.instagram.com/edeave_art
https://www.instagram.com/carmevalll/"

Kurome
"Olen Satakunnasta kotoisin oleva eläintaidetta pääsääntösesti tekevä pörrö jonka tarjonta kattaa hännistä piirroksiin, avaimenperistä koriste-esineisiin ja koruista mangeetteihin.
https://www.deviantart.com/rei-shiroiakuma"

Knollgrobbin
"Olen pieni, ei-niin-vihreä, viipottava ja "kiukkuinen"! Lempinimeni Knoll/Knolli/Knollgrobbin on lähtöisin World of Warcraftista, jossa maininani on goblin enhancement shaman. Harrastan pääasiallisesti siis PC-pelejä (Wow, Smite, Diablo jne.), tosin lauta- ja korttipelien maailma alkaa tulemaan tutummaksi. Jos en ole käsitöiden kimpussa tai koneella, uppoan fantasiakirjallisuuden maailmaan. Käsitöissä pääraaka-aineina ovat metalli, puu, EVA-solumuovi ja nahka; niistä teen enimmäkseen fantasia- ja peliaiheisia koruja, ase- ja armour-replikoita eri peleistä. Cosplay-maailmassa olen kevyehkösti mukana siinä mielessä että en ole itseäni vielä kunnolla ehtinyt puvustaa mihinkään isompaan tapahtumaan. Tulossa on myös viikinkiajan elävöittämistapahtumia kilpineitona taistelukentän tiimellyksessä. Kaikessa tekemisessäni haluan olla ns. uniikki, eli pyrin siihen että kaikki tekemäni työt ovat erilaisia ja tilaajalle yksilöityjä!
https://www.instagram.com/knollgrobbin/"

Sonja ja Sofia
"Moi! Me olemme Sonja ja Sofia. Yhteiseltä taidekujapöydältämme voit ostaa kaikenlaista! Sonja tarjoaa mm. peliaiheisia postikortteja ja tarroja, sekä Dungeons&Dragons -aiheista sarjakuvaa. Sofia taas valmistaa esim. koruja ja paitoja. Löydät meidät Instagramista!
@teafordragon
@ohocreations"

Taru
"Olen 22 vuotias, animea harrastanut yli 10 vuotta... (oho)
Tällä hetkellä eteenpäi mua vie Idolish7 ja Ginga eiyuu densetsu!!
Ekaa kertaa Suomen conissa taidekujalla ja Nipporinki eka, toivotaa et tulee lystii ja onnistuu kaikin puolinnn :DD
Tervetuloo moikkaamaa~
https://www.instagram.com/arthunter_sleeping/"

Tiia
"Teen fanitaidetta, myyntiin tulee pääasiassa tarroja, ja jokunen printti, esim. My Hero Academiasta ja Love Livestä. Teen myös söpöjä korvakoruja~ "

Aino & Matilda
"Moi ollaan Aino (15v) ja Matilda (14v). Meijän taidekujapöydällä myydään piirustuksia ja hamahelmitöitä jos kiinnostaa niin meijän somet on
@oikeesti.aino (aino)
@piffi.boxsi (matilda)"

Aletraidi
Porilainen graafinen suunnittelija / piirtelijä 

Emmi
Graafinen suunnittelija ja kuvittaja
Kaikkitietaja @ Tumblr
Kaikkitietaja @ Instagram

LaNiemi
"Olen porilainen sarjakuvapiirtäjä. Myyn sarjakuvia, kortteja, kirjanmerkkejä ja tarroja.
www.laniemi.net"


Muistathan ottaa käteistä mukaan, jotta pääset ostamaan kaikkea kivaa taidekujalaisilta 29.9.!! Enää kaksi viikkoa Nipporiin!!!

Ei kommentteja: