keskiviikko 19. syyskuuta 2018

Nipporin tilat & esteettömyys

Nyt kun ohjelma on julkaistu, on hyvä hetki potea viime hetken jännityksiä. Onko siellä puolella kaikki valmiina? Cossi tehty, käteiset kerätty taidekujaostoksia varten ja henkisesti valmistauduttu? Järjestävä taho on jälleen työskennellyt armotta, jotta Nippori olisi tänäkin vuonna mahtava tapahtuma, johon kaikkien on mukavaa tulla. Siksipä kokosimme lyhyen infon tapahtumatilojen esteettömyydestä ja muista huomionarvoisista seikoista:

Porin kaupunginkirjasto, Gallen-Kallelankatu 12, klo 12-15.
  •  Parkkitilaa asiakkaille löytyy kirjaston edestä. Näitä 1h -parkkeja on kuitenkin rajoitetusti. Lähialueella on myös kadunvarsiparkkeja, sekä ilmainen 24h -parkkipaikka löytyy muun muassa keskustan nuorisotalolta, noin 500 metrin kävelymatkan päästä. 
  • Tapahtumapaikalla saattaa olla ruuhkaa etenkin 12-15 välisenä aikana.
  • Lähes kaikki Porin paikallisliikenteen bussit pysähtyvät Kauppatorilla, josta on noin 300 metrin kävelymatka kirjastolle.
  • Kirjaston tilat ovat pääasiassa esteettömät. Tiloista löytyy inva-wc. Sekä ylä- että alakertaan pääsee myös hissillä.
Porin keskustan nuorisotalo, Isolinnankatu 12, klo 15-20.
  • Nuorisotalon välittömässä läheisyydessä sijaitsee sekä maksullisia parkkipaikkoja että maksuton 24h-parkki. 
  • Kauppatorin bussipysäkeiltä on paikan päälle noin 250 metrin kävely.
  • Keskutan nuorisotalolla on esteetön sisäänkäynti pääovesta. Ohjelmatilat sijaitsevat pääosin katutasossa, taidekujaa ja Pöllökarhujen lautapelipistettä lukuunottamatta. Nämä sijaitsevat alakerrassa, johon pääsy myös hissillä. 

Jos jokin tiloihin liittyvä asia mietityttää, voit ottaa yhteyttä Nippori-tiimiin sähköpostitse.(nippori.pori@gmail.com).

Nähdään 29.9. lauantaina Nipporissa! (^∀^)

Ei kommentteja: