torstai 27. syyskuuta 2018

Nipporihype!

Nippori lähestyy huimaa vauhtia! Lauantaina tapahtuu aamupäivällä (klo 12-15) kirjastolla ja illalla (klo 15-20) nuokkarilla. Mitä Nipporissa voisi tehdä? No vaikka seuraavia!
  • Tavata kavereita, uusia ja vanhoja. Isommat conit ja niiden vanavedessä myös Nippori ovat oivia paikkoja tavata uusia, samanlaisista asioista kiinnostuneita tuttavuuksia vaikka työpajojen tai cosplaykisojen parissa.  
  • Kuunnella japanilaista perinnesoitinta. Koto-soitin soi sekä kirjastolla klo 14 aikuisten osastolla että nuokkarin cosplaykisan väliohjelmana. Muusikko Minni Ilmonen esittelee soitinta, jota on mahdollista päästä myös kokeilemaan kirjastolla.
  • Hankkia fanitaidetta taidekujalta. Jo useina vuosina toivottu taidekuja järjestetään nyt ensimmäistä kertaa Nipporissa. Nuorisotalon alakerrasta löydät muun muassa anime-, manga- ja peliaiheisia taideprinttejä, tarroja ja käsityötuotteita. Harrastajat myyvät tuotteitaan paikan päällä, joten ota käteistä mukaan!
  • Piirtää itsesi mangatyylillä. Miltä sinä näyttäisit mangahahmona? Työpajassa piirretään non-stop -periaatteella klo 13-15 kirjaston lasten osastolla. Omat piirrustusvälineet voi ottaa mukaan, mutta pakko ei ole. 
  • Pelata pelejä hyvässä seurassa. Nuokkarilta löytyy niin videopelihuone kuin lautapelipistekin. Elektronisia pelejä pelataan kerhohuone 4:ssä ja Pöllökarhut järjestävät lautapelailua alakerrassa.
Lauantaina kirjastolla ja nuokkarilla on tietenkin paljon muutakin ohjelmaa tarjolla! Katso ohjelmakartta ja tuu mukaan! Nippori-tiimi odottaa innolla lauantaita!

Ei kommentteja: