tiistai 2. toukokuuta 2023

Taidekujan hakuinfo 2023

Tervetuloa kujailemaan Nipporin taidekujalle!

Varaa kalenteristasi 23.9.2023 ja suuntaa Porin pääkirjastolle klo 11 - 15 taideteostesi kanssa.

Taidekujilla taidetta ja käsitöitä harrastavat ihmiset voivat myydä ja esitellä omia tuotoksiaan maailmalle, olivat sitten kyseessä uniikit korut, pehmolelut tai taide tarrojen, printtien tms. muodossa. Aiheet vaihtelevat tekijöiden maun mukaan originaalista taiteesta fanarttiin, ja lopullinen valikoima onkin aina yllätys.

Taidekujahakuinfo

Nipporin taidekujan ilmoittautumiset ovat täynnä. Kiitos kaikille ilmoittautuneille! Tiedot joko kujalle pääsystä tai varasijasta saapuvat parin päivän sisään sähköpostitse.

Ensi vuoden kujan ilmoittautuminen avautuu keväällä 2024.

Haku avautui ja sulkeutui 29.5.2023

Tutustu ennen ilmoittautumista tässä blogimerkinnässä oleviin taidekujan sääntöihin ja ohjeisiin.

Ilmoittautumiseen tarviset nämä tiedot:

 • Keitä olisi tulossa myymään: Nimet
 • Tiedot blogiesittelyyn: Nimi tai nimimerkki, kuvaus mitä teette/kuka olette. Valinnaisena linkki online-gallerioihin (Instagram, DeviantArt, Facebook, Pixiv...) (Max. 3 per nenä.)
 • Onko sinulla erityistoiveita pöytäpaikasta (esim. pyörätuolille enemmän tilaa)?
 • Yhteyshenkilön tiedot: Nimi, puhelinnumero ja sähköposti


Välttämättömän infon paketti taidekujalaiselle

 • Kuten tavallista, emme peri pöytämaksua, mutta ilmoittautumisesi on sitova! Jos sinun on pakko perua tulosi esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, ilmoita meille mahdollisimman nopeasti sähköpostitse peruutuksesta, niin voimme ottaa myyjän varasijalta mukaan.
 • Otamme myyjät mukaan pääosin nopeusjärjestyksessä. Ryhmässä kujalle hakeville on kuitenkin pieni etulyöntiasema, jos ryhmä ja yksittäinen myyjä ovat ilmoittautuneet melko samaan aikaan. Syynä on tavoitteemme antaa paikka mahdollisimman monelle kujalaiselle!
 • Ethän saavu paikalle sairaana, ilmoita meille jos joudut perumaan tulosi.
 • Toivoisimme että voisit olla paikalla koko myyntiin varatun ajan, klo 11 – 15. Paikalle voi saapua kasaamaan pöytää jo klo 9.00 lähtien, mutta pöydät tulee olla purettuna viimeistään klo 17.00.
 • Kaikenlaiset kädentuotokset, printit, pehmolelut, korut yms. ovat tervetulleita taidekujalle. Myynnissä ei kuitenkaan tule olla K-18 materiaalia! Poikkeuksena monista muista tapahtumista kielto pätee, vaikkeivat tuotteet olisi esillä. Olemme ikärajaton tapahtuma, emmekä voi valvoa myyntiä.
 • Tuotteiden tulee myös olla omaa tuotantoasi, ja niissä tulee näkyä oma kädenjälkesi. Fanart on tervetullutta, mutta esimerkiksi läpipiirretyt tai tekoälyllä tuotetut kuvat eivät kuulu taidekujalle.
 • Pöytäkoko on 45x120cm. Tuoleja laitetaan pöydän taakse tavallisesti 2. Laita meille viestiä, jos tiedät jo tarvitsevasi enemmän istumatilaa tai erityisjärjestelyitä. Telineet ovat ok, jos ne eivät kiinnitettäessä jätä jälkiä pöytiin, eivätkä levittäydy pöytätilan ulkopuolelle.
 • Olemme viime vuoden tapaan Porin pääkirjastolla, mutta itse myyntitila ei ole sama. Välitämme ilmoittautuneille tarkemmat sijaintitiedot etukäteen.

    Kirjaston tiloista ja saavutettavuudesta löydät lisätietoa osoitteesta pori.fi/kirjasto

Jos sinulla on kysyttävää taidekujasta tai hakemisesta, ota meihin yhteyttä: nippori.pori@gmail.com


Kuva: Anna Heinonen


Ei kommentteja: