torstai 20. huhtikuuta 2023

Mangavinkkejä tämän vuoden teemaan!

Tänä vuonna Nipporissa on tuttuun tapaan mangavinkkauksen, taidekujan ja kirppiksen lisäksi cosplaykisa!

 

Haluatko isnpiraatiota cossikisaa varten teemaan sopivien mangojen merkeissä? Tässä muutama vinkki lukemiseksi!


Puella Magi Madoka Magica

Taikatyttöjä ja toimintaa! Madoka on tavallinen koululainen, mutta eräänä yönä näkee unta, jossa taikavoimia omaava tyttö taistelee noitaa vastaan. Seuraavana aamuna hänen luokalleen tulee uusi oppilas, joka on sama tyttö?! Kolmiosainen manga on tehty vuonna 2011 ilmestyneen animen pohjalta. Sarja löytyy kirjastosta suomeksi.

Fullmetal Alchemist

 Anime Expo 2017: Fullmetal Alchemist Manga Hardcover Collector's Edition  Announced - IGN

Veljekset Edward ja Alphonse Elric hallitsevat alkemian - taidon, jonka avulla aineita voi muuttaa toisiksi. Tarunomaisen Viisasten kiven etsintä vie kaksikkoa jatkuvasti mitä uskomattomimpiin seikkailuihin ja vaaroihin. Sarjan kaikki 27 osaa löytyy suomeksi kirjastosta.


Velhon morsian

Velhon morsian 1 - Kore Yamazaki - nidottu(9789521619670) | Adlibris  kirjakauppa

Lähes kuin aitoa brittifantasiaa! Sarja kertoo Chise Hatorista, jolla on leimuvan punaiset hiukset. Hänen elämänsä on ollut jo valmiiksi rankkaa, ja sitten hänen perheensä myy hänet pimeässä huutokaupassa. Hänet kuitenkin ostaa mystinen velho Elias, joka ei ole laisinkaan ihminen! Chise muuttaa Eliaksen kanssa Iso-Britanniaan, jossa hän pääsee kouluttautumaan velhoksi tulevan aviomiehensä(?) johdolla. Sarjaa löytyy suomeksi kirjastosta, mutta on keskeneräinen.

Ei kommentteja: