keskiviikko 19. kesäkuuta 2024

Taidekujan hakuinfo 2024

Tervetuloa kujailemaan Nipporin taidekujalle!


Varaa kalenteristasi 28.9.2024 lauantai ja suuntaa Porin nuorisotalolle klo 12-19 taideteostesi kanssa.


Taidekujilla taidetta ja käsitöitä harrastavat ihmiset voivat myydä ja esitellä omia tuotoksiaan maailmalle, olivat sitten kyseessä uniikit korut, pehmolelut tai taide tarrojen, printtien tms. muodossa. Aiheet vaihtelevat tekijöiden maun mukaan originaalista taiteesta fanarttiin, ja lopullinen valikoima onkin aina yllätys.


Taidekujahakuinfo


Nipporin taidekujahaku on avoinna 24.–30.6.2024. Tutustu ennen ilmoittautumista tässä blogimerkinnässä oleviin taidekujan sääntöihin ja ohjeisiin.


Hakulomake löytyy osoitteesta https://www.lyyti.fi/reg/Nipporin_taidekuja_2024_7950


Nipporin 2024 taidekujalle myyjät arvotaan. Nipporissa on varattu kiintiö aloitteleville taidekujailijoille.


  1. Kuten tavallista, emme peri pöytämaksua, mutta ilmoittautumisesi on sitova! Jos sinun on pakko perua tulosi esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, ilmoita meille mahdollisimman nopeasti sähköpostitse peruutuksesta, niin voimme ottaa myyjän varasijalta mukaan.

  2. Ethän saavu paikalle sairaana, ilmoita meille jos joudut perumaan tulosi.

  3. Toivoisimme että voisit olla paikalla koko myyntiin varatun ajan, klo 12-19. Paikalle voi saapua kasaamaan pöytää jo klo 10 lähtien, mutta pöydät tulee olla purettuna viimeistään klo 20.

  4. Myyntirajoitukset: Kaikenlaiset kädentuotokset, printit, pehmolelut, korut yms. ovat tervetulleita taidekujalle. Myynnissä ei kuitenkaan tule olla K-18 materiaalia! Poikkeuksena monista muista tapahtumista kielto pätee, vaikkeivat tuotteet olisi esillä. Olemme ikärajaton tapahtuma, emmekä voi valvoa myyntiä. Tuotteiden tulee myös olla omaa tuotantoasi, ja niissä tulee näkyä oma kädenjälkesi. Fanart on tervetullutta, mutta esimerkiksi läpipiirretyt tai tekoälyllä tuotetut kuvat eivät kuulu taidekujalle.

  5. Pöytäkoko on 60 cm x 120 cm. Tuoleja laitetaan pöydän taakse tavallisesti 2. Laita meille viestiä, jos tiedät jo tarvitsevasi enemmän istumatilaa tai erityisjärjestelyitä. Telineet ovat ok, jos ne eivät kiinnitettäessä jätä jälkiä pöytiin, eivätkä levittäydy pöytätilan ulkopuolelle.

  6. Taidekuja sijaitsee Porin nuorisotalolla, osoitteessa Isolinnankatu 12, 28100 Pori.


Jos sinulla on kysyttävää taidekujasta tai hakemisesta, ota meihin yhteyttä: nippori.pori@gmail.com


Ei kommentteja: