perjantai 12. elokuuta 2022

Rohkeasti lavalle - Cosplay-kisa tulee taas!

Nipporin cosplay-kisa on ollut alusta asti tapahtuman vetonaula! Tervetuloa siis jälleen kisaamaan kahdessa sarjassa, aloittelija- ja konkarisarjassa. Kaikki osallistujat ovat tervetulleita iästä tai kokemuksesta riippumatta.
Kummastakin sarjasta palkitaan kolme voittajaa. Maksimiosallistujamäärä per sarja on 25 - osallistua voi myös parin kanssa. 
 
Kisaan ilmoittaudutaan paikan päällä nuokkarilla aulan infopisteessä klo 15-17.00, ja osallistujat otetaan mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä.
Kisa järjestetään nuorisotalolla isossa salissa klo 18-20.
  • Puvun lähdemateriaali on vapaa, hahmosi voi olla esim. animesta, peleistä tai länsimaalaisesta elokuvasta. Voit myös osallistua omalla hahmodesignillasi!
  • Nipporin cosplay-kisaan on sallittua osallistua myös ostopuvulla ja sillä saa olla kisattu aiemmin. Tuomaristo arvostaa kokonaisuutta, johon kuuluu puvun lisäksi lavapresenssi, maskeeraus ja kampaus tai peruukki. Omatehty puku on kuitenkin aina plussaa. 

Cosplay-kisasta otettuja kuvia voidaan käyttää tässä blogissa, tapahtuman somekanavilla (mm. instagram, facebook, twitter), sekä muussa tapahtumaa koskevassa tiedottamisessa. Osallistumalla kisaan, annat tähän luvan.
 
Vuoden 2021 kisaajat edustavat. Kuva: Merilii Simonen


Ei kommentteja: