perjantai 17. syyskuuta 2021

Taidekuja tulee taas! 2021


Taidekuja järjestetään Nipporissa Porin keskustan nuorisotalolla 16.10.2021 klo 15-18 osoitteessa Isolinnankatu 12.

Taidekujilla taidetta ja käsitöitä harrastavat ihmiset voivat myydä ja esitellä omia tuotoksiaan maailmalle, olivat sitten kyseessä uniikit korut, pehmolelut tai taide tarrojen, printtien tms. muodossa. Aiheet vaihtelevat tekijöiden maun mukaan originaalista taiteesta fanarttiin, ja lopullinen valikoima onkin aina yllätys.

Tämän vuoden taidekuja järjestetään hieman rajatummin, ja paikkoja on hakijoille rajoitetusti.

Taidekujahaku

Tänä vuonna Nipporin taidekujalle mahtuu vain 7 myyjää. Valitsemme kujalaiset pääosin ilmoittautumisjärjestyksessä, mutta pöytien vähyydestä johtuen joudumme prioritisoimaan ryhmiä jonkin verran. Harkitsethan siis kaverin kanssa osallistumista! Tämä ei kuitenkaan missään nimessä ole pakollista.

Taidekujahaku aukeaa maanantaina 20.9. klo 15:00 ja hakemukset taidekujalle otetaan vastaan meilitse osoitteeseen nippori.pori@gmail.com. Ilmoittautuminen sulkeutuu 10.10.2021. Tutustu ennen ilmoittautumista tässä blogimerkinnässä oleviin taidekujan sääntöihin ja ohjeisiin. 

Lisää viestikenttään "Taidekujailmoittautuminen" ja kerro viestissä ketä olisi tulossa myymään.

Lisäksi haluaisimme kuulla, millä nimellä tai nimimerkillä haluaisitte pienen esittelyn blogiimme, löyhän kuvauksen siitä mitä tulette myymään ja halutessanne esimerkiksi linkit online-galleriaan (insta/deviantart tms.) 

Jos et kuule vahvistusviestiä 4 arkipäivän sisään, kannattaa ottaa uudestaan yhteyttä, ellemme ole ilmoittaneet taidekujan täyttymisestä blogissa tai somessamme (instagram/facebook). Viestisi on voinut mennä roskapostiin :(

Välttämättömän infon paketti taidekujalaiselle

  • Kuten tavallista, emme peri pöytämaksua, mutta ilmoittautumisesi on sitova! Jos sinun on pakko perua tulosi esimerkiksi sairastapauksen vuoksi, ilmoita meille mahdollisimman nopeasti sähköpostitse peruutuksesta, niin voimme ottaa myyjän varasijalta mukaan!
  • Ethän saavu paikalle sairaana! Myyjille suosittelisimme myös kasvomaskin käyttöä.
  • Huomaathan, että toivoisimme myös, että voisit olla paikalla koko myyntiin varatun ajan, klo 15-18.
  • Kaikenlaiset kädentuotokset, printit, pehmolelut, korut yms. ovat tervetulleita taidekujalle. Myynnissä ei kuitenkaan tule olla K-18 materiaalia! Poikkeuksena monista muista tapahtumista kielto pätee, vaikkeivat tuotteet olisi esillä. Olemme ikärajaton tapahtuma, emmekä voi valvoa myyntiä.
  • Tuotteiden tulee myös olla omaa tuotantoasi, ja niissä tulee näkyä oma kädenjälkesi. Fanart on tervetullutta, mutta esimerkiksi läpipiirretyt kuvat eivät kuulu taidekujalle.
  • Pöydät ovat kooltaan 60 cm x 120 cm ja tuoleja laitetaan pöydän taakse tavallisesti 2. Laita meille viestiä, jos tiedät jo tarvitsevasi enemmän istumatilaa. Telineet ovat ok, jos ne eivät kiinnitettäessä jätä jälkiä pöytiin.
Jos sinulla on kysyttävää taidekujasta tai hakemisesta, ota meihin yhteyttä nippori.pori@gmail.com


Hauskaa taidekujaan valmistautumista!

- Anna, Taidekujavastaava


 

Ei kommentteja: