torstai 5. syyskuuta 2019

Nipporin taidekujan esittelyä

Viime vuonna Nipporissa nähtiinkin jo ensimmäinen taidekujamme, mutta tänä vuonna taidekuja palaa entistä ehompana! Taidekujilla taidetta ja käsitöitä harrastavat ihmiset voivat myydä ja esitellä omia tuotoksiaan maailmalle, olivat sitten kyseessä uniikit korut, pehmolelut tai taide tarrojen, printtien tms. muodossa. Tule siis paikalle katsomaan ja kenties viemään kotiinkin palanen taidetta!

Missä ja milloin taidekuja on?

Taidekuja järjestetään Nipporissa 28.9.2019 klo 15 - 18 Porin keskustan nuorisotalon alakerrassa, osoitteessa Isolinnankatu 12. Huomaathan, että taidekujaa ei ole kirjastolla, vain nuorisotalolla. Lisäksi kuja sulkeutuu ennen cosplaykisaa, eikä jatku aivan tapahtuman loppuun, käythän ajoissa ostoksilla!

Kuinka varautua taidekujaan?

Nappaa mukaan käteistä rahaa. Harvalle taidekujan myyjälle käy kortti. Nostoautomaatteja keskustasta löytyy muutama, kätevin matkalla kirjastosta nuokkarille Gallen-Kallelankadulta. Jos ajattelit ostaa printtejä tai tarroja enemmänkin, nappaa mukaan oma kansio tai kirjekuori, jossa ostokset selviävät kotiin turvallisesti!

Taidekujalaiset esittäytyvät

Sipsetti
Moi olen Sipsetti ja olen 19-vuotias lähihoitajaopiskelija Porista. Piirrän mielelläni lintuja, kasveja ja hedelmiä ja etenkin linnut ovat lähellä sydäntäni.

Valhalla fursuits

Myyn fursuit aiheisia tavaroita kuten häntiä sekä eläin aiheisia avaimenperiä/korvakoruja

noartnova ja hannisbal
Instagram @hannisbal_art
Olemme kaksi porilaista nörttiä, joita pastellivärit sekä söpöt eläimet ovat lähellä sydäntä. Nipporissa tulemme myymään sekä alkuperäistä taidetta että fanitaidetta, ja lisäksi käsitöitä :-)

Heta
Teen ylisöpöjä hiusdonitseja ja kangaskasseja sekä muita käsitöitä.

Carmeval
Instagram
Hyvin fanart-painotteisesta kategoriastani löytyy printtejä, pinssejä ja tarroja, joiden aiheina ovat Overwatch, Pokemon, Tiger & Bunny, Borderlands, Marvel-sankarit sekä monet muut peli- ja animesarjat. Lisäksi multa löytyy myös originaalia taidetta, kuten kissa-aiheisia charmeja, pari sarjista sekä arcade-teemaisia tarrasettejä.

LaNiemi
Linktree
Olen sarjakuvapiirtäjä ja myyn omakustanteitani. Sen lisäksi myyn vielä postikortteja, magneetteja, avaimenperiä, julisteita ja kangaskasseja.

JeMiChi
DeviantArt
Originaalia ja fanitaidetta erilaisina printtituotteina avaimenperistä hiirimattoihin ja mukeista penaaleihin. Erityisesti Digimon, One Piece, ja My Hero Academia ovat edustettuina pöydässäni

Kurome
FurAffinity
eläintaidetta tekevä turri. taidekujalle tulossa printtejä, tarroja, avaimenperiä, häntiä jne

Taruto
Instagram
Kimetsu no yaiba, Idolish7 ja muuta kivaa mitä sattuu piirtää!

empiriatar ja niskajumissa
Instagram @niskajumissa
Olemme 20v ystävykset Salosta, ja tulemme nyt kujailemaan ensimmäistä kertaa.
Empiriattaren valikoimasta löytyy korvakoruja ja tarroja sekä fanart- että OC-muodossa. Fanarttia tulee löytymään etenkin idoli-sarjoista.
Niskajumissa tekee koruja: häneltä tulee löytymään niin chokereita kuin korvakorujakin.

Armias ja Peppergun
Instagram @armiasart
Meillä on tarjolla monipuolista fanitaidetta useista anime- ja pelisarjoista aina Boku No Hero Academiasta Kuroshitsujiin ja Moster Hunteriin. Lisäksi meiltä löytyy originaalia taidetta, jonka aiheina komeileivat niin suloiset eläimet kuin nätit kukkapojatkin. Taidettamme löytyy monenlaisten printtien, tarrojen ja pinssien muodossa - myös kauniisti kimmeltävinä holoversioina! Tervetuloa kurkkaamaan valikoimaamme!

Puuhapirtti
Facebook
Koruja, kissankorvia, pussukoita ja paljon kaikkea muuta kivaa.

Aletraidi, TeaForDragon, Monoshiki, Anni Vesterinen ja Anna Heinonen (aka. Lurkkija)
Tumblr ja Twitter @aletraidi
Viisi nörttikaverusta pistää pöydän täyteen kaikkea kivaa ja söpöä: tarroja, sarjakuvia, magneetteja, postikortteja, pieniä käsitöitä sekä koruja.

CuteFlare
DeviantArt & YouTube
Hei~ Olen Flare ja myyn värikkäitä, pääasiassa kissa -aiheisia orginaaleja töitä. Tuotteistani löytyy omakustannesarjakuvaa, printtejä, kortteja, tarroja ja charmeja! Printtien joukosta löytyy orginaalien lisäksi fanitaidetta Pokemonista ja Soturi KissoistaEi kommentteja: