tiistai 4. lokakuuta 2016

Porin pöytäpeliseura Pöllökarhut esittäytyy



Pöllökarhut ovat menossa mukana lauantaina Nipporissa, mutta mikä hiivatti ylipäätään on pöllökarhu ja miten se liittyy lautapeleihin? Pöllökarhu on fantasiamaailmoista lähtöisin oleva eläinrotu, jonka kuuluisuuteen nosti tuo roolipeleistä tunnetuin eli Dungeons & Dragons. Nyt tuo pelikulttuurista toiseen seikkaillut eläin on saapunut myös Poriin ja asettunut ansaitulle paikalleen pöytäpeliseuramme symboliksi. 



Yhdistyksemme kattaa alleen kaikki pöytäpelien lajit eli rooli-, kortti-, miniatyyri- ja lautapelit. Järjestämme jatkuvasti erilaisia tapahtumia näiden ympärille tarkoituksenamme saada pelaajat yhteen ja pelaamaan! Nipporiin tuomme paikalle liudan lautapelejä pelattavaksi, mutta sääntökirjan kanssa ei tarvitse jäädä yksin, sillä paikalla on myös yhdistyksen edustajia opettamassa sääntöjä ja auttamassa peleihin sisään.

Majailemme tapahtumassa kerhohuoneessa numero 3. Piipahda siis tutustumaan yhdistykseemme ja erilaisiin lautapeleihin. Pelaamaan pääsee siis nuokkarilla koko tapahtuman ajan!

Löydät meidät myös internetistä kotisivuiltamme  ja Facebookista.

Nähdään Nipporissa!


Terveisin

Petteri ”Furinji” Palomäki
varapuheenjohtaja
Pöllökarhut – Porin pöytäpeliseura

Ei kommentteja: