keskiviikko 25. syyskuuta 2019

Mangakirppis pääkirjastolla - ohjeita myyjille

Pääkirjastolla on perinteiseen tapaan osana tapahtumaa kirppis, johon voi tuoda myyntiin manga- ja animeaiheista tavaraa, kuten kirjoja, leffoja, figuureita jne. Myyjät hinnoittelevat itse tuotteensa ja tuovat ne paikalle, mutta Nipporin vapaaehtoiset hoitavat myynnin puolestasi. Kirppis on avoinna pääkirjaston aulassa klo 12-14. Myyntipaikka on ilmainen ja etukäteen ei tarvitse ilmoittautua.

Tarkemmat ohjeet myyjille:

- tavarat voi tuoda myyntiin 11.30-12.00 välillä. Kirppiksen auettua emme enää ota vastaan tuotteita, ole siis ajoissa!
- myyjät hinnottelevat kotona valmiiksi kaikki tuotteensa
- tasarahahinnat 50 sentin tarkkuudella eli hinta voi olla esim. 0,50 e, 1 e, 1,50 e, 2 e ja niin edespäin (mutta ei esim. 1,20 e tai 1,20 e)
- merkitse jokaiseen hintalappuun näkyvästi omat nimikirjaimesi, että erotamme helposti kenen tuotteet ovat kyseessä
- max 20 tuotetta per myyjä (jos on paljon pientä tavaraa, niitä voi yhdistää laittamalla esim. muutaman samaan pussiin ja niille yhteishinta, jolloin pussi lasketaan yhdeksi tuotteeksi)
- merkkaa tuotteiden nimet, hinnat, oma nimesi ja yhteystietosi oheiseen listaan, joka tuodaan tuotteiden mukana kirppikselle
- myymättä jääneet tavarat voi noutaa pois kirppiksen sulkeuduttua 14.00-14.30 välillä. Tavarat, joita ei ole haettu tänä aikana, katsotaan lahjoitetuiksi Nipporille
- rahat lasketaan kirppiksen sulkeuduttua ja jaetaan myyjille käteisellä klo 14.45

Ohjeet ostajille:
- vaihtorahan riittävyyden vuoksi toivomme että ostajat varaisivat mukaan pikkurahaa eivätkä maksaisi yli 20 euron seteleillä.

Ei kommentteja: