perjantai 23. syyskuuta 2016

Cosplay-kisojen ohjeistusta

Nipporin lähestyessä alkaa tulevat cosplay-kisat jo jännittää, joten helpottaaksemme tätä jännitystä, annamme teille jo hyvät säännöt ja infot muistettavaksi kyseistä iltaa varten! Nyt viimeistään on siirryttävä asun teon ääreen, ei ole enää kauaa aikaa.

Nipporissa on perinteiseen tapaan kahdet cosplay-kisat, Nuokkarin kisat sekä Porilaine-lehden yleisöäänestys. Molempiin saa osallistua myös ostetulla asulla, joten vaikka ei itse asuaan olisi alusta alkaen väkertänyt, on silti mahdollista tulla keräämään kisakokemusta!

Nuokkarin kisat
Nuokkarin cosplay-kisaan ilmoittautuminen on kirjaston aulassa klo 12-15 välisenä aikana.
Kysymme cossaamasi hahmon nimen, sarjan, sinun nimesi ja yhteystiedot. Samalla annamme sinulle kisanumeron, jonka kiinnität cossiisi näkyvälle paikalle, helpottaaksemme kisan kulkua ja tietääksemme, että kaikki kisaajat ovat löytäneet illalla paikalle.

Cosplay-kisat alkavat Nuokkarin Isossa salissa klo 18:30, ja kisaajien pitää olla paikalla viimeistään 15 minuuttia ennen kisan alkua, jotta voimme käydä kuviot läpi ja löydämme kadonneet kisaajat ajoissa. Tämä kisa on perinteinen lavajuoksu-kisa. Kun kisanumerosi ja hahmosi nimi on sanottu, siirryt lavalle poseeraamaan 15 sekunnin ajaksi, tehden n.3 eri poseerausta hahmoon eläytyen.
Huom! Tuomarit näkevät asunne ensimmäisen kerran cosplay-kisassa, joten voittajien valinta kestää kauan. Voittajat julkistetaan klo 20:30. Kisassa on 3 eri sijaa ja kunniamaininnat.

Voittajien julkistamisen jälkeen on kisaajien mahdollista pyytää tuomareiden palautteet omasta asusta!


Porilaine
Porilaine-lehden yleisöäänestys kisaan ilmoittaudutaan myös kirjaston puolella, johon alle 18-vuotiaat tarvitsevat vanhempien luvan. Sitä varten meillä on lappuja, jotka allekirjoitatte ennen Nipporiin tulemista. Tämä ilmoittautuminen tapahtuu samassa pöydässä, kuin illan kisoihinkin osallistuminen. Yleisöäänestyksen kuvat otetaan Nuokkarin puolella klo 15-17:30 Pienessä salissa.


Yleisöäänestys alkaa vasta maanantaina 10.10. 
Kisassa valitaan yksi eniten ääniä saanut.

Onnea kisoihin!

Ei kommentteja: