maanantai 26. elokuuta 2019

Cosplay-kisat ja Nippori-etkot!!!

Nipporissa on perinteiseen tapaan kahdet cosplay-kisat, Nuokkarin kisa sekä Porilaine-lehden yleisöäänestys. Nuokkarin kisassa meillä on jälleen kaksi sarjaa: Aloittelijat ja Konkarit. Aloittelijasarjaan ja Porilaine-lehden kisaan saa osallistua myös ostetulla asulla, joten vaikka ei itse asuaan olisi alusta alkaen väkertänyt, on silti mahdollista tulla keräämään kisakokemusta!

Aloittelijasarja on tarkoitettu erityisesti harrastusta juuri aloittaville ja ostopuvuilla saa tulla kisaamaan siinä.

Konkarisarjassa puvun tulee olla vähintään 80-prosenttisesti kisaajan itse valmistama (eli
esimerkiksi peruukki tai kengät voivat olla kaupasta).

Molempiin kisasarjoihin saa osallistua joko yksin, pareittain tai ryhmässä. Kisat kulkevat niin, että lavalle tullaan yksitellen esittelemään pukuaan ja posettamaan. Kun sarjan kaikki kisaajat ovat tämän tehneet, otetaan vielä yhteiskuva kisaajista.

Tuomarit näkevät asut ensi kertaa vasta lavalla, joten tuomarointiin on täytynyt varata aikaa. Kisojen ja voittajien julkistamisen välissä on väliaikashow, josta kerromme vielä myöhemmin.

Kaikkiin kisoihin ilmoittaudutaan Porin keskustan Nuokkarilla Nipporin aikana klo 15-18! Kirjastolla kisaaja saa kisanumeron Nuokkarin kisaan ja tarkemmat ohjeistukset mihin tulla tiettyyn kellonaikaan.

Porilaisen kisan kuvauspiste on Nuokkarin peilisalissa, ja sinne voi myös muutkin kuin kisaajat mennä itsensä kuvauttamaan, joten kannattaa varautua pieneen jonotukseen ja mennä sinne hyvissä ajoin!

Jos olet alle 18-vuotias, tarvitsemme lupalapun huoltajaltasi, että saat osallistua Porilaisen kisaan. Lupalappuja saa pääkirjastolta, tai tulostaa tämän postauksen lopusta.

Eli nyt vain päättämään, minkä asun laittaa Nipporiin 👀

Nippori-etkot Ystäväkahvila Murussa

27.9. eli perjantaina ennen Nipporia, on Ystäväkahvila Murussa etkot!

Mitkä ihmeen etkot?

Nippori-etkot! Eli tule osoitteeseen Otavankatu 5A, ihan pääkirjaston lähelle värittämään söpöjä kuvia, viettämään aikaa mangalukupiirissä ja kuuntelemaan söpöä musiikkia!
Ystäväkahvila Muru on auki klo 16-21, ja ihan mihin aikaan vaan saa tulla! Muru on tarkoitettu 16-30-vuotiaille, mutta totta kai ketä vain saa sinne tulla. Mangalukupiiri alkaa klo 18, ja sitä pitämässä ovat Siina ja Anita 😎

Tervetuloa mukaan!

Tulosta tästä lupalappu!


Ei kommentteja: